dijous, 3 de novembre del 2016

Creació del logotip grupal


Després de realitzar unes pràctiques de modificació de diferents logotips amb el programa Inkscape per aprendre a utilitzar-ho, cadascun dels components del grup format per dissenyar una aplicació, hem hagut de crear un possible logotip per a l'empresa. 

La nostra aplicació, que l'hem anomenat fitting room, permetrà mostrar-te com et queda la roba abans de comprar-la facilitant-te un munt de peces de roba i també la botiga on les pots aconseguir. A més, podràs afegir una fotografia teva i amb sols arrossegar la roba sobre teu veuràs si t'afavoreix o no.

Per això he pensat que el logotip podria ser un armari i amb aquesta idea al cap he començat a crear-lo. El resultat ha estat el següent:

1. Primer de tot he fet la forma d'un armari, amb les portes obertes, utilitzant l'eina de crear rectangles i quadrats (per les formes que hi ha repetides he clicat el botó dret i li he donar a duplicar tantes vegades com he necessitat). 


2. També he afegit una forma el·líptica a la part de sobre de l'armari fent ús de l'eina de creació de cercles, el·lipses i arcs. Però com que no volia l'el·lipse sencera he dibuixat una línia horitzontal amb l'eina Bezier. Tot seguit he seleccionat la línia i l'el·lipse i he realitzat camí-divisió. Amb aquest pas l'el·lipse s'ha dividit en dues parts i he pogut eliminar una.

3. M'he assegurat que totes les formes tinguessin el mateix grossor del contorn.

4. Després he escollit la font de color.

5. He enviat dues formes (l'el·lipse i un rectangle) al fons i he modificat l'opacitat i el difuminat, a més de treure el contorn. 

6. Perquè l'armari fos més vistós he afegit una fotografia d'internet al centre de l'armari.

7. Per últim he escrit el nom de l'aplicació amb l'eina de crea i edita objectes de text (cada paraula a una porta de l'armari).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada