dimarts, 6 de juny del 2017

Presentació de Good Sound

Durant aquests mesos en els quals he romàs inactiva pel que fa a l'actualització del meu blog, he creat, junt amb altres companys de classe, una aplicació anomenada Good Sound, la qual ha estat presentada al projecte Mobilitzem la informàtica de mSchools.


Però la tasca que hem hagut de realitzar no només ha inclòs la creació de l'aplicació amb App Inventor, sinó també la del logotip, el pòster, el vídeo promocional... i moltes més coses que estan explicades a la memòria, la qual també era element essencial per a presentar al projecte. 

Després de dedicar moltes hores per aconseguir el millor resultat possible aquest divendres dia 9 de juny ens disposem a presentar-ho davant tota la classe. 

A continuació adjunto la meva part de la presentació, tant la Presentació escrita com la Presentació digital (el PowerPoint). Us adelanto que jo m'encarrego de la introducció i del model de negoci, que consta de diversos subapartats (dos d'ells han estat traduïts a l'anglès ja que la nostra professora ens va dir que hi havia d'haver una part en anglès).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada